Köketsmat

Dags att förnya uteköket med en ny gasol- eller kolgrill

Date

Förnya uteköket med en kolgrill eller gasolgrill

Har du börjat se över ytorna för uteköket och letar efter en för säsongen helt ny gasolgrill av suverän kvalitet?! Fördelarna med att välja en gasolgrill är många men du kanske undrar lite över hur det skulle se ut med en stor och rejäl kolgrill. På så sätt kan du få upp smaken lite extra på ditt framtida inköp av Wagyukött, Tri Tip eller ditt Pluma Iberico kvalitétskött. Du kan faktiskt köpa detta samtidigt av samma leverantör som du köper den nya grillen till uteköket genom, vilket är oerhört smidigt.

Hur du väljer rätt sorts grill till uteköket

Det finns väldig många olika grillar och det kan vara svårt att välja, ett säkert tips är att du ska sikta högt och på bästa kvalitét. Det är endast din tomt som sätter en gräns i hur många olika typer av grillar du kan ha och vissa grillar måste bara testas.

Ett sånt exempel är en keramisk Kamado Joe grill som du kommer hitta många roliga användningsområden när du vill laga mat utomhus. Detta kräver dock lite extra planering och självklart ska du satsa på bra produkter, som du snabbt kan lära dig hur de fungerar.

Komplettera med rätt tillbehör till din grill

Nästan alla grillar kan kompletteras med olika tillbehör som pizzastenar av hög kvalitet. På så sätt får du en riktigt krispig och god pizza. Ett tips är att för att slippa den brända botten, är att du kan använda dig av en Fredstone pizzasten och inte satsa på någon av lägre kvalitet.

Dessa pizzastenar är gjorda i ett mycket bättre material och resultatet blir också betydligt bättre överlag. Detta kan dock krävas några grillningar innan du få kläm på, men du kan utesluta många faktorer genom att använda den högsta kvaliteten.

Rökning av fisk och alla goda grilltillbehör

Du kanske även är intresserad av hur rökning av din mat kan fungera och det är ett bra komplement till alla utekök att kunna unna sig den möjligheten. Du kanske har fiskat upp en större fångst och undrar lite hur du bästa ska tillaga den då kan rökning vara ett oerhört gott tillagningssätt. Du kan även röka allt ifrån ost till ägg och grönsaker samtidigt eller separat som fisken eller köttet.

Fler
artiklar