Köketsmat

Toga Party – En roligt tema för maskeradfesten

Date

pexels-mark-neal-2225442

Togaparty är en klassisk tema för maskeradfester. Det är den enklaste temat att genomföra eftersom det kräver inte mycket av kostymer och tillbehör. Allt du behöver är en vit lakan, för att omvandla din träffpunkt till en romersk bankettlokal. Men planeringen är nyckeln till väl genomförd fest. I denna artikel, kommer vi att diskutera några tips och tricks för att göra din toga party helt fantastisk.

Planering

För att göra en tilltalande toga party, behöver du några grundläggande saker. Bjud in dina vänner, skicka ut inbjudningar och se till att du har tillräckligt med lakan till dina gäster. Börja dekorera din plats i tid med klassiska romerska attribut, såsom palmblad, bronsstatyer, röda draperier och försök att fånga genren av romersk arkitektur. Boka din favoritsoundtrack och skapa en spellista av traditionell romersk musik som kommer att sätta igång en livlig atmosfär på festen.

Toga kostymer

För att delta i en toga fest, behöver du bara en tunn skjorta och en antal saker att linda runt din kropp, såsom ett lakan eller en sarong. Vita färger är det mest traditionella, men du kan experimentera med färg och mönster på lakan för att få din kostym att poppa ut. Se till att du har tillräckligt med nålar eller bokstavsklämmor för att fästa lakanet så att det inte faller av under festen.

Mat och dryck

För att skapa äkta romersk bankett tradition, erbjuder dina gäster riklig mängd vin och mat. Det kan vara enkla öppningshälsningar, kalla förrätter från kött, ost, fikon, oliver och till huvudrätter med en enkel grillad kyckling och sallad. I fråga om dryck kan du bestämma dig för att servera en traditionell romersk dryck som Hypocras, som är en blandning av vin, kryddor och honung.

En toga fest är ett bra val för att ha kul med vänner, skapa minnen och återställa historien. Det är också en enkel och billig fest att anordna – ett lakan från Festbutikken och god planering är allt du behöver för att skapa en oförglömlig upplevelse. Följ våra tips och tricks, så kan du lätt utföra en roligt tema för din nästa maskeradfester.

Fler
artiklar