Köketsmat

Klaffbord till sommarens härliga sammankomster

Date

Klaffbord med bordslöpare från Ekelunds som passar alla tillfällen

Klaffbord med smidiga klaffar som gör att du enkelt kan skapa större yta om du behöver mer plats för festmaten. Placera en snygg Ekelunds bordslöpare längst med långsidan på bordet. När du ordnar med mat till hungriga gäster och skapar dukningar för ett större sällskap. Då är ett förkläde ett måste och gärna med en handduk infäst i bältet. Gärna en från Ekelunds handdukar, som verkligen tål att användas.

Plocka fram flintporslinet från sin förvaring i ditt skåp av mörk ek och ställ fram dina finaste glas ur ditt nyinköpta vintage vitrinskåp. För dem lite senare kvällarna så kan ljuset av en vackert formad fotogenlampa skapa en värmande ljusbild över avlastningsbordet i hallen eller det runda satsbordet.

Kanske även som en stämningshöjare att läsa en bra bok under ljuset av en fotogenlampa eller vid soffbordet i smidesjärn placerat intill Kensingtonsoffan. För att sprida lite underbar avslappnande och rogivande doft i rummet så kan doftlampor med dofter från Maison Berger passa underbart in.

Designa ditt rum med levande dekoration

Design handlar om att skapa en atmosfär som talar till individen. Oavsett om du vill skapa ett mysigt och inbjudande vardagsrum eller ett ljust och glatt kök är det viktigt att tänka på den övergripande effekt du vill uppnå.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du utformar ett rum är syftet med utrymmet. Om du skapar ett vardagsrum ska du tänka på vilka aktiviteter som kommer att äga rum där och utforma därefter. Om du arbetar med ett litet utrymme ska du vara kreativ och använda multifunktionella möbler för att få ut det mesta av det tillgängliga utrymmet.

Glöm inte bort fotogenlampan när du skapar en ombonad och levande design

En annan viktig del av heminredningen är belysningen. Belysning kan sätta tonen för ett rum och användas för att skapa atmosfär eller lyfta fram specifika funktioner. Fotogenlampan hade en stor roll i historien och kan få även i ditt hem. Det är viktigt att tänka på vilken typ av belysning som passar bäst för utrymmet och vilka uppgifter som kommer att ske där. Det är oerhört snyggt att ha en lampa med fotogen på en bordslöpare eller duk ovanpå ett skåp av mörk ek.

Färg är ett annat viktigt övervägande när man utformar ett rum. Att välja rätt färger kan bidra till att skapa den önskade stämningen eller atmosfären i ett utrymme. Det är också viktigt att tänka på hur ljuset påverkar färgerna, eftersom detta kan vara en viktig faktor när man väljer rätt färg eller inredning för ett rum.

Fler
artiklar